Beoordelingen van Soi3 Rotterdam

Recente recensies van Soi3 Rotterdam

4 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorgd op afgesproken tijd en ook nog aan speciaal verzoek voldaan. 🍻 Beter wordt het niet!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10 would order again!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de bezorger zelf niets aan te merken, beleefd en vriendelijk. Helaas wel ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten.... jammer, want het eten was weer even voortreffelijk dan anders. Ik ga er dan maar vanuit dat Corona parten speelt, volgende keer hopelijk weer als vanouds.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg goed. Alleen anderhalve week geleden kwam mijn eten helemaal niet aan en dit keer was er een verkeerd gerecht

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer in korte tijd besteld bij Soi3. Het eten is elke keer super lekker, alleen het bezorgen duurt veel te lang. Vorige keer 2 uur gewacht, en gister zou de bestelling er om 17:15 (rond 16:00 besteld) zijn, maar was er pas iets over 18:30. In principe geen ramp natuurlijk, wanr ik begrijp dat het heel druk kan zijn, maar het zou fijn zijn om even gebeld te worden als blijkt dat het wat langer gaat duren.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biertje wat ik erbij kreeg was kapot!!! Tas zat vol met bier!!! Gelukkig zat t eten in plastic bakken. Maar dit kan echt niet!!!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is great but It always takes more than 1.5 hours for the delivery which is excessive, especially when in Corona times the restaurant is closed anyways

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een rode curry en een gele curry besteld. Van te voren besteld om het op een afgesproken tijdstip te ontvangen; bestelling werd alsnog een half uur te laat geleverd. Verder was de bestelling ook nog eens verkeerd; twee dezelfde rode curry’s ontvangen. Heel erg jammer voor de beleving aangezien de smaak oké was.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vriendelijke eigenaar. Zeker een aanrader.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het bijna 2 uur duurde voor mijn bestelling er was, was het wel weer heel erg lekker. We kregen een gratis drankje ter compensatie

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eet normaal gesproken graag ter plaatse - maar ook als afhaal helemaal goed!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom zoals ik gewend ben, heerlijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een bestelling geplaatst die om 17:30uur bezorgd zou worden, maar deze kwam uiteindelijk pas om 19:00uur! Zonder excuses of berichtje oid dat er vertraging was. Erg vervelend, vooral als je met een paar hongerige kinderen erop zit te wachten

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten, elke keer weer genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker! Wachttijd echt slecht, om 18.35u bestelling geplaatst en om 20.15u bestelling bezorgd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was superlekker. Alleen bijna koud bij bezorging.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds weer lekker eten. Vandaag was de rijst wel erg krap bemeten. Met sterke eters aan tafel moest ik bijkomen. Dat was juist niet de bedoeling. Bezorging weer op tijd en erg vriendelijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het eten is altijd superlekker. Helaas wel een Singha biertje gekregen terwijl wij een Cass hadden besteld. Maar verder heel goed!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren komen we graag bij jullie eten of bestellen we bij jullie. Sterkte in deze moeilijke periode!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, ik had wel graag willen weten welk sausje bij welk gerecht hoort. En het eten was niet echt heet meer, maar wel erg lekker. Bezorger was erg vriendelijk, ook top

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 19:15 u, geplande aankomst 20:20u. Daadwerkelijke aankomst bezorger 21:50u. Inmiddels zwaar chagrijnig en hongerig natuurlijk,eten was inmiddels ook al lauw. Eigenaar zou compenseren maar na 2 dagen helaas nog niets gezien. Erg jammer want als het goed gaat is het de beste Thai van Rotterdam.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maar ik wacht als ik via soi3.nl bestel altijd 90-120 min. Dan kan ik beter via Deliveroo bestellen, daar ging het altijd sneller maar ze hebben liever dat ik direct via de site bestel.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas helaas en weer bijna 3 uur moeten, bestelling was niet doorgekomen, terwijl ik mail kreeg dat mijn bestelling was binnengekomen. Na 2 uur gebeld en sorry we gaan het nu direct in orde maken, niet dus. ZO jammer omdat eten nml goed is.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 1,5 uur later dan bevestigd pas bezorgd. Het vlees van de kipsaté was niet goed. Voor het overige heerlijk eten.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd even heerlijk

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, Ruim 2,5 uur moeten wachten op te bestelling en twee keer na moeten bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:18 besteld waarna de bestelling om 18:30 bezorgd zou worden. Helaas niets ontvangen rond die tijd. Zodoende om 19:00 gebeld, waarna ze zeiden dat de bezorger onderweg was. Om 19:30 nogmaals gebeld waarna mij werd verteld dat de bezorger meerdere bestellingen meeneemt en het zondag is dus vandaar lang duurt. Tot slot om 20:15 (3 uur later) nogmaals gebeld. Toen was het verhaal dat het systeem van de eigen website niet werkte en daarom de bestelling niet was doorgekomen. Helaas toen de bestelling telefonisch nogmaals gedaan en die was om 21:30 bezorgd. Snap dat dit kan gebeuren op een drukke zondag, maar toch erg teleurgesteld in de communicatie. Het eten was uiteraard zoals vanouds goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

personeel service produkten allemaal lekker

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Rotterdam!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten, kwam wel 40 minuten te laat!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en wederom heerlijk eten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en heerlijk eten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. Verse ingrediënten en super smakelijk. Bezorging was mooi zoals vooraf aangegeven. Ik kan SOI3 meer dan aanbevelen. En trouwens ook om in het restaurant zelf te eten (zodra dat weer mag)