Beoordelingen van Soi3 Rotterdam

Recente recensies van Soi3 Rotterdam

4 sterren na 90 reviews

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak duurt het wel redelijk lang voordat het eten aankomt. Gelukkig kregen we dat van tevoren ook te weten. Het eten is echter wel het wachten waard. Heerlijke curries en noodle gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe lekker het eten ook is, wanneer je besteld en een e-mail krijgt dat het 20 minuten duurt, en daarna meer dan anderhalf uur op je bezorging moet wachten, ben je toch teleurgesteld. Bediening heeft na twee telefoontjes een nette poging gedaan het goed te maken door gratis drankjes aan te bieden, maar als tip is de volgende keer bij begin bestelling duidelijk zijn over wachttijd een betere aanpak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten altijd enorm van het eten van Soi 3. Wij gaan er graag eten en bestellen ook regelmatig. Echter, het is ons veel te vaak voor gekomen dat de bestelling niet goed gaat. Van de afgelopen 10x dat wij hebben besteld is het zeker de helft van de keren zeer laat bezorgd waardoor wij er steeds achteraan moeten bellen. De laatste keer waren ze onze bestelling zelfs vergeten te maken door miscommunicatie waardoor wij ruim 2u hebben moeten wachten. Het personeel van Soi 3 is zeer aardig en wil altijd haar beste doen om ons tegemoet te komen. Wij willen blijven bestellen, maar de lol gaat er snel vanaf nu dat het zo vaak misgaat bij bestellingen. Wellicht hebben wij gewoon pech, of zijn zij dupe van hun eigen succes. Maar wij vinden het jammer dat onze favoriete restaurant hierdoor af en toe een nare nasmaak krijgt. Wij hopen dat zij dit snel weer op orde krijgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heeeeeerlijk!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk gegeten.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vgerecht smaakte goed alleen we hadden duidelijk gevraagd om geen paddenstoelen, in het eten, vanwege allegie, en toch zaten ze er in. dat was een tegenvallertje.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummie!! Ietsje later dan verwacht, maar het smaakte er niet minder om.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een afhaalmaaltijd en voor deze prijs goed eten. De bezorgdienst was erg snel en aardig

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn nr. 1 als het gaat om Thais in Rotterdam. Vers, altijd lekker en goede kwaliteit. Heerlijke smaak. De rode curry is my favorite, top! Dit is niet de laatste keer dat ik hier bestel. :)

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een vega gerecht besteld, en het kwam met varkens vlees!! Zelf ben ik niet vegetarisch, dus in principe geen probleem. Voor een "echte" vegetarier was het een domper geweest. De smaak was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. We hebben heerlijk gegeten. Jammer dat de rijst bijna koud was.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg goed maar bezorgen duurt standaard minimaal een uur. Dit keer moesten we 2,5 uur wachten zonder dat Soi3 de moeite nam ons dit te laten weten. Erg jammer dat ze zo met hun klanten omgaan!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Our thai dinner was delicious. It arrived nice and warm, with a very friendly delivery guy, and I was really pleased I had ordered. Thanks very much!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! lekker vers en smaakvol snel bezorgd

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. De salade viel een beetje tegen, omdat het meer vlees dan salade was. Met rijst erbij heel lekker hoor, maar ik verwachte meer groente.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten van Soi3. Ruim voldoende en alles vers. Iedere keer weer een feestje om hier te halen of te eten!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel goed!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker zoals altijd zoals wanneer je bestelt in het restaurant en netjes verpakt. Wel 2 uur lang op de bezorging moeten wachten!! Dit is echt te lang.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Soi3. We werden getipt! Heerlijk gegeten en redelijk snelle bezorging Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was deze keer vroeger dan besteld.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt heerlijk .... en deze keer snelle bezorging hoe fijn!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet lekker helaas Kip sate leek oud, rijst was erg plakkerig

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar het eten kwam een half uur later dan aangegeven via de mail.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd de lekkerste Thais maaltijd in Rotterdam

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker besteld bij Soi3 omdat het zo goed is, behalve deze keer. De bezorging duurde langer dan de normaal en de curry had veel te veel kokosmelk waardoor het erg zacht, te romig en flauw smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 en half uur op bestelling moeten wachten. Meerdere malen gebeld, geen excuus niks! Je wordt ook niet op de hoogte gehouden dat het langer kan duren. Eten koud. Ik bestel hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Veel smaak, lekker vers - echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker. We hebben ervan genoten. Door het extreem slechte weer was er vertraging, maar men probeerde dat te compenseren dmv aanvullende gerechten. Heel vriendelijk, maar gezien de sneeuw en gladheid hebben wij er alle begrip voor dat het niet op tijd kon komen en zijn we vooral blij dat er niets met de bezorger aan de hand was. Wij zullen zeker een volgende keer weer bestellen!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Great Thai!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gaat eigenlijk nooit goed. De eigenaar lost het goed op. Maar bij iedere bestelling een teleurstelling dat het niet goed is, het eten geplet aankomt, vegetarisch ipv kip, vraag je normaal krijg je pittig. Ga zo maar door.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best!!! Overheerlijke eten!!! Echt een dikke 10 waard!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte werd per ongeluk een verkeerde bestelling geleverd. Dit werd gelukkig supersnel opgelost door de goede bestelling na te leveren. Het smaakte uiteraard zoals ik gewend ben: geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tom Kha soep was erg lekker! Maar de verse springrolls waren helaas wat minder, beetje droge kip, sla, rauwe ui en tauge.. geen kruiden of andere groenten. Jammer want ik heb ze wel vaker lekker gegeten bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlot gebracht. Wel ietwat prijzig, bijna 15 euro per schotel.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en de groene curry zoals altijd geweldig :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en het was weer heerlijk!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, vrolijke bezorger en mega lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima maar ik had half 7 opgegeven als bezorgtijd. Hij werd al om 17.35 bezorgd. De bezorger wist er niet van.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe vaak we ook bestellen, helaas gaat het nooit in 1x goed. Of het is te pittig, de garnalen vergeten. Het wordt altijd wel goed opgelost! Zou fijn zijn als het foutloos gaat.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorgd op afgesproken tijd en ook nog aan speciaal verzoek voldaan. 🍻 Beter wordt het niet!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10 would order again!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de bezorger zelf niets aan te merken, beleefd en vriendelijk. Helaas wel ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten.... jammer, want het eten was weer even voortreffelijk dan anders. Ik ga er dan maar vanuit dat Corona parten speelt, volgende keer hopelijk weer als vanouds.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg goed. Alleen anderhalve week geleden kwam mijn eten helemaal niet aan en dit keer was er een verkeerd gerecht

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer in korte tijd besteld bij Soi3. Het eten is elke keer super lekker, alleen het bezorgen duurt veel te lang. Vorige keer 2 uur gewacht, en gister zou de bestelling er om 17:15 (rond 16:00 besteld) zijn, maar was er pas iets over 18:30. In principe geen ramp natuurlijk, wanr ik begrijp dat het heel druk kan zijn, maar het zou fijn zijn om even gebeld te worden als blijkt dat het wat langer gaat duren.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biertje wat ik erbij kreeg was kapot!!! Tas zat vol met bier!!! Gelukkig zat t eten in plastic bakken. Maar dit kan echt niet!!!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is great but It always takes more than 1.5 hours for the delivery which is excessive, especially when in Corona times the restaurant is closed anyways

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een rode curry en een gele curry besteld. Van te voren besteld om het op een afgesproken tijdstip te ontvangen; bestelling werd alsnog een half uur te laat geleverd. Verder was de bestelling ook nog eens verkeerd; twee dezelfde rode curry’s ontvangen. Heel erg jammer voor de beleving aangezien de smaak oké was.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vriendelijke eigenaar. Zeker een aanrader.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het bijna 2 uur duurde voor mijn bestelling er was, was het wel weer heel erg lekker. We kregen een gratis drankje ter compensatie

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eet normaal gesproken graag ter plaatse - maar ook als afhaal helemaal goed!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel lekker!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom zoals ik gewend ben, heerlijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een bestelling geplaatst die om 17:30uur bezorgd zou worden, maar deze kwam uiteindelijk pas om 19:00uur! Zonder excuses of berichtje oid dat er vertraging was. Erg vervelend, vooral als je met een paar hongerige kinderen erop zit te wachten

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten, elke keer weer genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker! Wachttijd echt slecht, om 18.35u bestelling geplaatst en om 20.15u bestelling bezorgd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was superlekker. Alleen bijna koud bij bezorging.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds weer lekker eten. Vandaag was de rijst wel erg krap bemeten. Met sterke eters aan tafel moest ik bijkomen. Dat was juist niet de bedoeling. Bezorging weer op tijd en erg vriendelijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het eten is altijd superlekker. Helaas wel een Singha biertje gekregen terwijl wij een Cass hadden besteld. Maar verder heel goed!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren komen we graag bij jullie eten of bestellen we bij jullie. Sterkte in deze moeilijke periode!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, ik had wel graag willen weten welk sausje bij welk gerecht hoort. En het eten was niet echt heet meer, maar wel erg lekker. Bezorger was erg vriendelijk, ook top

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 19:15 u, geplande aankomst 20:20u. Daadwerkelijke aankomst bezorger 21:50u. Inmiddels zwaar chagrijnig en hongerig natuurlijk,eten was inmiddels ook al lauw. Eigenaar zou compenseren maar na 2 dagen helaas nog niets gezien. Erg jammer want als het goed gaat is het de beste Thai van Rotterdam.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maar ik wacht als ik via soi3.nl bestel altijd 90-120 min. Dan kan ik beter via Deliveroo bestellen, daar ging het altijd sneller maar ze hebben liever dat ik direct via de site bestel.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas helaas en weer bijna 3 uur moeten, bestelling was niet doorgekomen, terwijl ik mail kreeg dat mijn bestelling was binnengekomen. Na 2 uur gebeld en sorry we gaan het nu direct in orde maken, niet dus. ZO jammer omdat eten nml goed is.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 1,5 uur later dan bevestigd pas bezorgd. Het vlees van de kipsaté was niet goed. Voor het overige heerlijk eten.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd even heerlijk

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, Ruim 2,5 uur moeten wachten op te bestelling en twee keer na moeten bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:18 besteld waarna de bestelling om 18:30 bezorgd zou worden. Helaas niets ontvangen rond die tijd. Zodoende om 19:00 gebeld, waarna ze zeiden dat de bezorger onderweg was. Om 19:30 nogmaals gebeld waarna mij werd verteld dat de bezorger meerdere bestellingen meeneemt en het zondag is dus vandaar lang duurt. Tot slot om 20:15 (3 uur later) nogmaals gebeld. Toen was het verhaal dat het systeem van de eigen website niet werkte en daarom de bestelling niet was doorgekomen. Helaas toen de bestelling telefonisch nogmaals gedaan en die was om 21:30 bezorgd. Snap dat dit kan gebeuren op een drukke zondag, maar toch erg teleurgesteld in de communicatie. Het eten was uiteraard zoals vanouds goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

personeel service produkten allemaal lekker

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Rotterdam!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten, kwam wel 40 minuten te laat!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en wederom heerlijk eten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en heerlijk eten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. Verse ingrediënten en super smakelijk. Bezorging was mooi zoals vooraf aangegeven. Ik kan SOI3 meer dan aanbevelen. En trouwens ook om in het restaurant zelf te eten (zodra dat weer mag)