Beoordelingen van Soi3 Rotterdam

Recente recensies van Soi3 Rotterdam

4 sterren na 17 reviews

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren komen we graag bij jullie eten of bestellen we bij jullie. Sterkte in deze moeilijke periode!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, ik had wel graag willen weten welk sausje bij welk gerecht hoort. En het eten was niet echt heet meer, maar wel erg lekker. Bezorger was erg vriendelijk, ook top

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 19:15 u, geplande aankomst 20:20u. Daadwerkelijke aankomst bezorger 21:50u. Inmiddels zwaar chagrijnig en hongerig natuurlijk,eten was inmiddels ook al lauw. Eigenaar zou compenseren maar na 2 dagen helaas nog niets gezien. Erg jammer want als het goed gaat is het de beste Thai van Rotterdam.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maar ik wacht als ik via soi3.nl bestel altijd 90-120 min. Dan kan ik beter via Deliveroo bestellen, daar ging het altijd sneller maar ze hebben liever dat ik direct via de site bestel.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas helaas en weer bijna 3 uur moeten, bestelling was niet doorgekomen, terwijl ik mail kreeg dat mijn bestelling was binnengekomen. Na 2 uur gebeld en sorry we gaan het nu direct in orde maken, niet dus. ZO jammer omdat eten nml goed is.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 1,5 uur later dan bevestigd pas bezorgd. Het vlees van de kipsaté was niet goed. Voor het overige heerlijk eten.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd even heerlijk

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, Ruim 2,5 uur moeten wachten op te bestelling en twee keer na moeten bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:18 besteld waarna de bestelling om 18:30 bezorgd zou worden. Helaas niets ontvangen rond die tijd. Zodoende om 19:00 gebeld, waarna ze zeiden dat de bezorger onderweg was. Om 19:30 nogmaals gebeld waarna mij werd verteld dat de bezorger meerdere bestellingen meeneemt en het zondag is dus vandaar lang duurt. Tot slot om 20:15 (3 uur later) nogmaals gebeld. Toen was het verhaal dat het systeem van de eigen website niet werkte en daarom de bestelling niet was doorgekomen. Helaas toen de bestelling telefonisch nogmaals gedaan en die was om 21:30 bezorgd. Snap dat dit kan gebeuren op een drukke zondag, maar toch erg teleurgesteld in de communicatie. Het eten was uiteraard zoals vanouds goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

personeel service produkten allemaal lekker

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Rotterdam!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten, kwam wel 40 minuten te laat!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en wederom heerlijk eten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en heerlijk eten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. Verse ingrediënten en super smakelijk. Bezorging was mooi zoals vooraf aangegeven. Ik kan SOI3 meer dan aanbevelen. En trouwens ook om in het restaurant zelf te eten (zodra dat weer mag)